ARC Alphen a/d Rijn aanleg kunstgrasvelden FieldTurf

1e spade aanleg kunstgrasvelden ARC in Alphen aan den Rijn

Op maandag 23 oktober 2017 is bij v.v. ARC gestart met de aanleg van 3 nieuwe kunstgras voetbalvelden. Het project wordt uitgevoerd door de combinatie Van der Werff Infra en FieldTurf.
De eerste spade werd gezet door voorzitster Irma Ligtvoet van ARC en Dennis van der Werff van Van der Werff Infra. In de komende 3 maanden worden de kunstgrasvelden gefaseerd opgeleverd. De aanleg zal naar verwachting medio januari 2018 zijn afgerond.

Een mooi project met een hoofdrol voor Van der Werff Infra, als initiatiefnemer samen met ARC. Begin oktober werd vooruitlopend op de aanlegwerkzaamheden bij ARC al in opdracht van de gemeente Alphen aan den Rijn een bestaand kunstgrasveld door FieldTurf vervangen. ARC beschikt straks dus over 4 FieldTurf kunstgrasvelden. ‘Hier zijn wij uiteraard trots op’, aldus Arjan Knottnerus, directeur FieldTurf Benelux BV. ‘Afgelopen zomer mochten we na ook al het kunstgrasveld van v.v. Alphia leveren. In totaal dus maar liefst 5 FieldTurf kunstgrasvelden dit jaar in Alphen aan den Rijn. Daar mag je best trots op zijn!’.