Over ons

FieldTurf Tarkett SAS richt zich op het adviseren, verkopen en realiseren van kunstgrasvelden in de Benelux. Wij hebben alles “in eigen huis”. Door goed te luisteren naar de gebruikers van onze velden zijn wij in staat om in eigen huis al deze ervaringen te vertalen naar kunstgrassystemen die door hen als zeer goed en innovatief worden bestempeld.

Dus mag u van ons, ’s werelds grootste kunstgrasproducent, verwachten dat wij innovatieve en specialistische slagkracht combineren met kennis van de Hollandse gewoonten en wensen. Van idee tot eindproduct. Kunstgrasvelden van FieldTurf Tarkett SAS hebben als enige het keurmerk: made in Europe!

De kunstgrasmarkt is volwassen en de vraag naar kwalitatief hoogwaardige sportsystemen neemt toe. FieldTurf Tarkett SAS beschikt als gespecialiseerd bedrijf over diepgaande kennis van kunstgrassystemen en -componenten. Alleen met topproducten kunnen we een duurzaam en vaak zelfs beter alternatief bieden dan natuurgras. Voor elke sport op elk niveau. Wij durven dat te zeggen omdat onze specialisten ook diepgaande kennis hebben van natuurgras. Wij zijn er trots op dat topclubs in de eredivisie van onze jarenlange expertise gebruikmaken.

Wij gaan voor een persoonlijke, langdurige klantrelatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring en hoogwaardige kennis in om ons te verdiepen in uw situatie en wensen. Wij investeren blijvend in productontwikkeling en daarmee in onderscheidend vermogen.