Overeenkomst getekend renovatie tennispark TV Holy te Vlaardingen

Na gedegen onderzoek naar de beste tennisondergrond heeft de renovatiecommissie van TV Holy in Vlaardingen het bestuur geadviseerd te kiezen voor de FieldTurf Melbourne Ace tennisbanen. Het park van TV Holy bestaat nu nog uit 9 Canadatenn banen, maar zal volgend jaar tijdens het 40-jarig bestaan van de club voorzien zijn van 9 nieuwe FieldTurf Melbourne Ace banen. Verder wordt ook het straatwerk en de hekwerken rond het complex vernieuwd.

Tijdens een feestelijke ceremonie zijn de contracten getekend door de heer W.M.D. Salomons, de heer A.J.J. van Unen, voorzitter en penningmeester van TV Holy en de heer A.J. Markusse, directeur FieldTurf Benelux.
“Het is ons weer gelukt een aansprekend project voor een grote tennisclub te mogen realiseren, hierbij hebben ook de positieve referenties van de clubs in de regio waar wij onze tennisbanen al eerder hebben gerealiseerd mede aan bijgedragen, aldus een blije Adrie “Markusse, directeur FieldTurf Benelux.

De werkzaamheden starten op 4 november in nauwe samenwerking met A.J. Maat sportvelden BV en worden half april 2014 opgeleverd.
Wij houden u via deze website op de hoogte van de vordering van de werkzaamheden.