Fieldmanagement voor stadions en BVO’s

Diverse Betaald Voetbal Organisaties hebben de grasspecialisten van FieldTurf Tarkett SAS ook gevonden. Wij werken vanuit een Grasteam gedachte. Samen met het Grasteam van de club brengen we de huidige situatie en eventuele problemen in kaart. Op basis van analyses van de bodem gesteldheid en de ruime ervaring die wij hebben met gras in stadions, zijn wij in staat om een helder en duidelijk verbeterplan of advies op te stellen. Wij begeleiden het Grasteam bij het onderhoud van de grasmat en geven advies op maat en nemen zelfs de verantwoordelijkheid op ons voor de gewenste kwaliteit.

Fieldmanagement natuurgrasOp dit moment werken wij samen met de Grasteams van:
Stadion Feyenoord
Sinds 2008 zijn wij adviseur van Stadion Feyenoord en medeverantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het stadionveld en de trainingsvelden op Varkenoord. Binnen onze samenwerking hebben wij o.a. in de zomer van 2011 het stadion volledig gerenoveerd en in 2012 een nieuw trainingsveld voor Feyenoord gerealiseerd en voorzien van veldverwarming.

AZ Alkmaar
Vanaf de aanleg van het stadionveld en naast gelegen trainingsveld zijn wij al betrokken bij het beheer en onderhoud van de velden van AZ. Wij geven hier advies aan het Grasteam en verzorgen al sinds 2008 het groot onderhoud van alle velden.

Amsterdam ArenA/AFC Ajax
Wij zijn sinds 2008 de huisadviseur van AFC Ajax en de Amsterdam ArenA aangaande de velden. Van het jeugdcomplex De Toekomst tot greendealpartner van de Amsterdam ArenA. De totale herschikking van de afgelopen 3 jaar van De Toekomst komt van onze hand. Ontwerp, planvoorbereiding en uitvoering. Alles in één hand.

FC Groningen
In 2012 zijn wij door FC Groningen gevraagd om samen de eigen Grasteam organisatie vorm te geven en op te zetten. Samen met het Grasteam verzorgen wij nu het beheer en onderhoud van de Euroborg en het jeugdcomplex Corpus. Als adviseur van FC Groningen werken wij nauw aan de plannen om te komen tot een nieuw trainingscomplex voor FC Groningen op de huidige locatie Corpus.