Kunstgras

Ons topproduct voor voetbal is de kunstgrasmat met de FieldTurf Optimum vezel. Deze vezel is het resultaat van passie en vernuft en behoort tot het beste kunstgras voor voetbal ter wereld!
Spelplezier en speelplezier staat bij ons voorop.
Bij voetbal betekent dit een goede (aan natuurgras gerelateerde) balstuit en balrol. Door zijn unieke polymeer samenstelling heeft de FieldTurf Optimum vezel veel veerkracht (resilience), waardoor het veld aanvoelt als natuurgras. En zo oogt het ook!
De natuurlijke uitstraling en de werkelijk fantastische eigenschappen van FieldTurf Optimum dragen bij aan het ware voetbalgevoel waarbij een optimale grasmat een voorwaarde is.

Ook voor voetbal in de breedte, zoals dat overal in Nederland en België op diverse niveaus wordt gespeeld, heeft FieldTurf Tarkett SAS de geschikte kunstgrasmat. Het grote voordeel van onze systemen is de natuurlijke look gecombineerd met optimale speleigenschappen. Of u nu kiest voor duurzaamheid of voor multifunctioneel gebruik, u hebt bij ons keuze uit verschillende (prijs)alternatieven, gekoppeld aan op maat gesneden advies.

FieldTurf is een FIFA
preferred producer
voor kunstgras voor
voetbal.